Τo CELL ξεχωρίζει με το πρόγραμμα που έχει σχεδιάσει αποκλειστικά για τους μαθητές

4

ΚΥΚΛΟΙ

Διά Ζώσης

και Online

Όλες οι

δεξιότητες

Ρώσικη

γλώσσα

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ

Η Ρώσικη γλώσσα είναι μία από τις μόλις έξι επίσημες γλώσσες του ΟΗΕ. Αυτό δείχνει ακριβώς πόσο σημαντική είναι η Ρωσία και ο ρόλος της στο διεθνές σύστημα.

Η συνεχώς αυξανόμενη επέκταση των πολυεθνικών εταιριών στη Ρωσία και οι μεγάλες δυνατότητες για οικονομική ανάπτυξη κάνουν την εκμάθηση της γλώσσας πολύτιμη.

Στο CELL διδάσκουμε όλα τα επίπεδα που οδηγούν στην απόκτηση διπλωμάτων του Ινστιτούτου Πούσκιν.

Βασικά επίπεδα

Τα κρατικά πιστοποιητικά γλωσσομάθειας (TORFL) είναι αναγνωρισμένα από τον Α.Σ.Ε.Π, αλλά και διεθνώς, βάση της απόφασης του Υπουργείου Παιδείας της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

Ιδρύθηκε και λειτουργεί το Ρωσικό κρατικό σύστημα ελέγχου γνώσεων των πολιτών ξένων χωρών και αφορά στην εκπαίδευση τους και τις γνωστικές τους δυνατότητες στη Ρωσική γλώσσα ως ξένης (TORFL).

Αυτό το σύστημα συμφωνεί με τα κριτήρια των αναγνωρισμένων συστημάτων πιστοποίησης γνώσεων ξένων γλωσσών ALTE.

Το διεθνές σύστημα εξετάσεων γλωσσομάθειας ALTE στη Ρωσική γλώσσα (TORFL) αποτελείται από έξι επίπεδα, καθ’ ένα από τα οποία αντιστοιχεί σε πιστοποιητικό γλωσσομάθειας, το οποίο αποκτά ο ενδιαφερόμενος κατόπιν Κρατικής εξέτασης της Ρωσικής γλώσσας.

Πιστοποιήσεις

  • ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΕΣ ΕΠΙΠΕΔΟ (ТЭУ)

Σε αυτό το επίπεδο ο σπουδαστής αποκτά αρχικές γνώσεις της Ρωσικής γλώσσας, οι οποίες του είναι απαραίτητες για να κατανοήσει και να συμμετέχει αρχικά στις απλές καθημερινές γλωσσολογικές επαφές του, που αφορούν κοινωνικά και πολιτιστικά θέματα.

  • ΒΑΣΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ (ТБУ)

Ο σπουδαστής αποκτά της βασικές γνώσεις της Ρωσικής γλώσσας, οι οποίες ικανοποιούν μεγάλο μέρος από τις βασικές επικοινωνιακές απαιτήσεις και του δίνουν την δυνατότητα να συμμετέχει με ευκολία στα κοινωνικά και πολιτιστικά δρώμενα.

  • 1ο ΕΠΙΠΕΔΟ (ТРКИ 1)

Τελειώνοντας τον κύκλο μαθημάτων του 1ου επιπέδου ο σπουδαστής έχει αποκτήσει ισάξιες γνώσεις της Ρωσικής γλώσσας, με αντίστοιχο σπουδαστή που ακολουθεί το σχολικό πρόγραμμα των κρατικών λυκείων της Ρωσίας (ευελιξία παρακολούθησης λογοτεχνικών κειμένων, πολιτικών, οικονομικών και άλλων κοινωνικών ζητημάτων, ραδιοτηλεοπτικών προγραμμάτων, γνωριμία με τους ιδιωματισμούς της γλώσσας). Στο 1ο επίπεδο ο σπουδαστής αποκτά τις απαραίτητες γνώσεις της Ρωσικής γλώσσας έτσι ώστε να μπορεί να συμμετέχει στις εισαγωγικές εξετάσεις των ΑΕΙ της Ρωσίας.

  • 2ο ΕΠΙΠΕΔΟ (ТРКИ 2)

Ο σπουδαστής 2ου επιπέδου αποκτά υψηλές γνώσεις της Ρωσικής γλώσσας, που του δίνουν τη δυνατότητα να επικοινωνήσει άνετα σε όλα τα θέματα τις καθημερινής, κοινωνικής και πολιτιστικής ζωής. Το πτυχίο 2ου επιπέδου είναι απαραίτητο για την απόκτηση των πτυχίων Bachelor και Master ρωσικών ΑΕΙ, εκτός των φιλολογικών σχολών.

  • 3ο ΕΠΙΠΕΔΟ (ТРКИ 3)

Ο σπουδαστής 3ου επιπέδου μπορεί να επικοινωνήσει άνετα σε όλα τα θέματα καθημερινής, πολιτιστικής, κοινωνικής, καθώς και επαγγελματικής ζωής στα Ρωσικά. Το πτυχίο 3ου επιπέδου είναι απαραίτητο για την απόκτηση του πτυχίου Bachelor των Ρωσικών ΑΕΙ στη φιλολογία.

  • 4ο ΕΠΙΠΕΔΟ (ТРКИ 4)

Τελειώνοντας τον κύκλο μαθημάτων 4ου επιπέδου οι γνώσεις του σπουδαστή φτάνουν στο επίπεδο της μητρικής γλώσσας. Το πτυχίο 4ου επιπέδου είναι απαραίτητο για την απόκτηση του πτυχίου Master των Ρωσικών ΑΕΙ στη φιλολογία. Ο κάτοχος του πτυχίου ТРКИ 4 έχει δικαίωμα να διδάσκει την Ρωσική γλώσσα και να κάνει επιστημονική έρευνα στον τομέα της Ρωσικής γλώσσας.

Τι λένε για εμάς

“I was looking for a Social Media Course to expand my career horizon. A friend of mine suggested to learn from Steve’s online courses and it really worked for me.”
Flora Baker
Flora BakerNew York
“A fantastic and very engaging course. All of the information offered by Steve was completely practical, relevant and presented in an easy, digestible and interesting way.”
Glen Stephens
Glen StephensLondon
“This course was a breakthrough in my knowledge of digital marketing. The content is comprehensive and of great quality, engaging and interactive.”
Terry Higgins
Terry HigginsBerlin
Previous
Next

Θα ήθελες να μάθεις περισότερα;


arrow-icon-size3
Επικοινωνησε μαζι μας