Τo CELL ξεχωρίζει με το πρόγραμμα που έχει σχεδιάσει αποκλειστικά για τους μαθητές

4

ΚΥΚΛΟΙ

Διά Ζώσης

και Online

Όλες οι

δεξιότητες

Γαλλική

γλώσσα

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ

Τα Γαλλικά είναι η μόνη γλώσσα, μαζί με τα Αγγλικά, που διδάσκεται και ομιλείται και στις 5 Ηπείρους. 

Τα τμήματα γαλλικών του CELL θα σας δώσουν τη δυνατότητα, πέρα από την εκμάθηση της γλώσσας, να πιστοποιήσετε τις δεξιότητες και τις γνώσεις σας με την απόκτηση των διπλωμάτων DELF και DALF, των επίσημων γαλλικών διπλωμάτων που είναι αναγνωρισμένα σε ολόκληρο τον κόσμο, και των διπλωμάτων του Πανεπιστημίου της Σορβόννης.

Για τους μαθητές Δημοτικού λειτουργεί και τμήμα απλής στήριξης για τα μάθημα Γαλλικών του σχολείου με 2 ώρες τη βδομάδα.

Πιστοποιήσεις

  • DELF Α1: πιστοποιεί τις πρώτες βάσεις της Γαλλικής γλώσσας σε αρχικό επίπεδο, που καθιστά δυνατή την απλή επικοινωνία σε καθημερινές καταστάσεις.
  • DELF Α2: πιστοποιεί το στοιχειώδες επίπεδο γνώσης της Γαλλικής γλώσσας στην επικοινωνία μέσω απλών και συνηθισμένων διαλόγων, που απαιτούν απλή και άμεση συζήτηση σε οικεία και τρέχοντα θέματα.
  • DELF Β1: πιστοποιεί ένα επίπεδο ικανοτήτων στην αντιμετώπιση των προβλημάτων τις καθημερινότητας : γνώση λεξιλογίου περίπου 2000 λέξεων και βασικών γραμματικών γνώσεων, ικανότητα κατανόησης και συμμετοχής σε συζητήσεις για θέματα της επικαιρότητας, ικανότητα προφορικής και γραπτής παρουσίασης πληροφοριών και κειμένων σε θέματα της καθημερινότητας.
  • DELF Β2: πιστοποιεί την καλή γνώση της καθομιλουμένης Γαλλικής γλώσσας, που καθιστά δυνατή τη σωστή γραπτή και προφορική έκφραση σε πλειάδα θεμάτων
  • DALF C1: πιστοποιεί το προχωρημένο επίπεδο της Γαλλικής γλώσσας.
  • DALF C2: πιστοποιεί το υψηλό επίπεδο γνώσης της Γαλλικής γλώσσας. Απαιτεί ακαδημαïκές ή δημιουργικές εργασίες.
  • Sorbonne I: Το Sorbonne I είναι πτυχίο αρκετά υψηλού επιπέδου, γι’ αυτό ο σπουδαστής πρέπει είναι επιπέδου (πιστοποιημένου ή μη) DELF ΒI. Είναι ένα πτυχίο λογοτεχνικό (η εξέταση περιέχει ανάλυση δύο λογοτεχνικών βιβλίων) σε αντίθεση με την σειρά DELF-DALF, τα οποία είναι επικοινωνιακά διπλώματα.
  • Sorbonne IΙ: Το Sorbonne IΙ είναι το επόμενο πτυχίο μετά το SORBONNE I. Απαραίτητη προϋπόθεση για την απόκτηση του SORBONNE II είναι η κατοχή του SORBONNE I.

Κρατικό πιστοποιητικό γλωσσομάθειας:

  • Οι εξετάσεις αφορούν τα επίπεδα Α(Α1,Α2),Β1,Β2, Γ1

Τι λένε για εμάς

“I was looking for a Social Media Course to expand my career horizon. A friend of mine suggested to learn from Steve’s online courses and it really worked for me.”
Flora Baker
Flora BakerNew York
“A fantastic and very engaging course. All of the information offered by Steve was completely practical, relevant and presented in an easy, digestible and interesting way.”
Glen Stephens
Glen StephensLondon
“This course was a breakthrough in my knowledge of digital marketing. The content is comprehensive and of great quality, engaging and interactive.”
Terry Higgins
Terry HigginsBerlin
Previous
Next

Θα ήθελες να μάθεις περισότερα;


arrow-icon-size3
Επικοινωνησε μαζι μας