Τo CELL ξεχωρίζει με το πρόγραμμα που έχει σχεδιάσει αποκλειστικά για τους μαθητές

4

ΚΥΚΛΟΙ

Διά Ζώσης

και Online

Όλες οι

δεξιότητες

Αγγλική

γλώσσα

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ

Στόχος μας είναι η κατάκτηση των Αγγλικών μέσα από μια μεθοδική, δημιουργική και ευχάριστη μαθησιακή διαδικασία που εμπνέει τους μαθητές να μελετήσουν, να ακούσουν και να επικοινωνήσουν μέσω αυτής.

Ακαδημαϊκη πορεία

Κυκλος 1: Junior A – Junior B

Η πρώτη επαφή των μικρών μαθητών με τα Αγγλικά είναι διετούς διάρκειας και απευθύνονται σε μαθητές ηλικίας 7, 8 ετών. Τα τμήματα είναι οργανωμένα σε ολιγομελείς ομάδες των 5-7 ατόμων.

Επιδίωξή μας στα προκαταρκτικά τμήματα δεν είναι η στείρα απομνημόνευση λέξεων και κανόνων, αλλά η δημιουργία αίσθησης του εφικτού στα παιδιά, με άλλα λόγια να εκλάβουν την εκμάθηση των Αγγλικών ως μια απολαυστική και δημιουργική διαδικασία.

Η προσέλκυση  του ενδιαφέροντος των μικρών μαθητών επιτυγχάνεται με τη χρήση του καταλλήλου εκπαιδευτικού υλικού, την εμπνευσμένη παρουσίαση και τη δοκιμασμένη μεθοδολογία μας.

Κύκλος 2 : A, B, C, D senior

Στα τμήματα του πρώτου επιπέδου, ο βασικός στόχος του εκπαιδευτικού μας προγράμματος είναι τόσο η εδραίωση και συστηματοποίηση της ήδη υπάρχουσας γνώσης, όσο και η ολοκληρωμένη εκμάθηση των βασικών δομών και του τρόπου λειτουργίας της Αγγλικής γλώσσας. Οι σπουδαστές μας διδάσκονται το μεγαλύτερο μέρος της γραμματικής, εξοικειώνονται με τους βασικούς ιδιωματισμούς της γλώσσας και εμπλουτίζουν σημαντικά το λεξιλόγιό τους. Ακόμα εξασκούνται στην κατανόηση κειμένων ποικίλου περιεχομένου, καθώς και στην παραγωγή γραπτού λόγου (με τη μορφή εκθέσεων, formal και informal letters κλπ).

Τέλος, η ένταξη των σύγχρονων οπτικοακουστικών μέσων στην εκπαιδευτική διαδικασία λειτουργεί ενισχυτικά στην ικανότητα της ακουστικής κατανόησης και της αποτελεσματικής προφορικής επικοινωνίας των σπουδαστών μας.

Οι μαθητές που ολοκληρώνουν τον κύκλο μαθημάτων του πρώτου επιπέδου μπορούν να χρησιμοποιούν τα Αγγλικά στο επίπεδο της καθημερινής ζωής και να δώσουν με επιτυχία για το Preliminary English Test (PET) που αντιστοιχεί στο επίπεδο B1 του Ενιαίου Ευρωπαϊκού Πλαισίου Αναφοράς.

Κύκλος 3: PreFce/ FCE

Στο επίπεδο αυτό, ένα βήμα πριν την προετοιμασία για το πρώτο δίπλωμα Lower, στόχος της μαθησιακής διαδικασίας είναι να διαπιστωθούν τυχόν ελλείψεις και να καλυφθούν.

Οι μαθητές ολοκληρώνουν και εδραιώνουν πλέον τις γνώσεις τους όσον αφορά τη γραμματική της Αγγλικής γλώσσας, συνεχίζοντας ταυτόχρονα να εμπλουτίζουν το λεξιλόγιό τους. Η διδασκαλία εξακολουθεί να προσανατολίζεται στη βελτίωση και τελειοποίηση των ικανοτήτων των μαθητών να διαβάζουν και να κατανοούν κείμενα, να παράγουν σύνθετο γραπτό λόγο και να επικοινωνούν προφορικά.

Τα βιβλία στο επίπεδο αυτό, με θεματολογία βασισμένη στη σύγχρονη εφηβική κουλτούρα, εναρμονίζονται με την ηλικία των έφηβων μαθητών, κρατώντας τους προσηλωμένους, και καθιστούν τη μαθησιακή διαδικασία εξαιρετικά ευχάριστη και αποτελεσματική.

Τέλος, η χρήση οπτικοακουστικών μέσων στα μαθήματα Αγγλικών εμπλουτίζει και σε αυτό το επίπεδο το εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα. Mέρος της προετοιμασίας του Lower είναι και τα Mock tests (Προσομοιωτικά τεστ) στο γραπτό και προφορικό μέρος των εξετάσεων σε εβδομαδιαία βάση, με τη χρήση ειδικού βιβλίου Practice Examinations από προηγούμενες επίσημες εξετάσεις των Πανεπιστημίων του Cambridge και του Michigan. Με τον τρόπο αυτό καταφέρνουμε να έχουμε μία σωστή εικόνα της πορείας και της προόδου του μαθητή, καθώς και την ευκαιρία να εντοπίσουμε τις δεξιότητες που χρειάζονται βελτίωση στον κάθε μαθητή ξεχωριστά. Το Progress Monitoring διεξάγεται σε πραγματικές συνθήκες εξετάσεων, έτσι ώστε οι μαθητές να είναι ήδη εξοικειωμένοι με τον τρόπο εξέτασης.

Κύκλος 4: Proficiency

Εκτός από την επιτυχία στις εξετάσεις Proficiency και την αξιοποίηση του πτυχίου για επαγγελματικούς λόγους, στόχος μας είναι οι σπουδαστές να μπορούν ουσιαστικά να ανταπεξέλθουν επιτυχώς σε πραγματικές συνθήκες όπου απαιτούνται Αγγλικά προχωρημένου επιπέδου, όπως για παράδειγμα, σε γραπτή και προφορική επικοινωνία με native speakers στο εξωτερικό, για πανεπιστημιακές σπουδές ή για επαγγελματικό σκοπό.

Μέρος της προετοιμασίας του Proficiency είναι και τα Mock tests (Προσομοιωτικά τεστ) στο γραπτό και προφορικό μέρος των εξετάσεων σε εβδομαδιαία βάση, με τη χρήση ειδικού βιβλίου Practice Examinations από προηγούμενες επίσημες εξετάσεις των Πανεπιστημίων του Cambridge και του Michigan. Με τον τρόπο αυτό καταφέρνουμε να έχουμε μία σωστή εικόνα της πορείας και της προόδου του μαθητή, αλλά και την ευκαιρία να εντοπίσουμε τις δεξιότητες που χρειάζονται βελτίωση στον κάθε μαθητή ξεχωριστά. Το Progress Monitoring διεξάγεται σε πραγματικές συνθήκες εξετάσεων ώστε οι μαθητές να είναι ήδη εξοικειωμένοι με τον τρόπο εξέτασης.

Πιστοποιήσεις

Πανεπιστήμιο Cambridge:

  • Starters, Movers, Flyers
  • KET (Key English Test)
  • PET (Preliminary English Test)
  • FCE (First Certificate in English- Lower)
  • CAE (Certificate in Advanced English)
  • CPE (Cambridge Proficiency English)
  • IELTS (International English Language Testing System)

Πανεπιστήμιο Michigan:

  • ECCE (Examination for the Certificate of Competency in English)
  • ECPE (Examination for the Certificate of Proficiency in English)
  • TOEIC (Test of English for International Communication)

Οι κάτοχοι των πτυχίων CPE και ECPE έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν την επάρκεια και άδεια διδασκαλίας και να εργασθούν ως καθηγητές.

Επίσης, το CELL προσφέρει και άλλες πιστοποιήσεις, όλες αναγνωρισμένες από τον AΣΕΠ, όπως αυτές του City & Guilds, ESB, ΚΠγ κ.α. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τη γραμματεία των κέντρων μας.

Τι λένε για εμάς

“I was looking for a Social Media Course to expand my career horizon. A friend of mine suggested to learn from Steve’s online courses and it really worked for me.”
Flora Baker
Flora BakerNew York
“A fantastic and very engaging course. All of the information offered by Steve was completely practical, relevant and presented in an easy, digestible and interesting way.”
Glen Stephens
Glen StephensLondon
“This course was a breakthrough in my knowledge of digital marketing. The content is comprehensive and of great quality, engaging and interactive.”
Terry Higgins
Terry HigginsBerlin
Previous
Next

Θα ήθελες να μάθεις περισσότερα;


arrow-icon-size3
Επικοινωνησε μαζι μας